Geräte und Zubehör
Summer Pudding
Zubereitung 15 Min
Gesamt 8 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Summer Pudding
-
fresh strawberries hulled, halved600 g
-
fresh mixed berries (blueberries, blackberries, etc.)300 g
-
fresh raspberries250 g
-
light brown sugar380 g
-
oil for greasing
-
sliced white bread crusts removed, cut in squares and triangles (400 g approx.)10 - 15 slices
Chantilly Cream
-
double cream cold400 g
-
lemon juice to taste5 - 8 drops
-
icing sugar1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
2140 kJ /
511.5 kcal
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
76.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Berries
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Simnel Cake
3 Std.
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Butter
10 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min