
Geräte und Zubehör
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
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cocoa powder for dusting
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dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
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caster sugar120 g
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medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
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whole milk140 g
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double cream40 g
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egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
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brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
547.9 kcal /
2292.3 kJ
Protein
9.4 g
Fett
39.9 g
Kohlenhydrate
39.3 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
21.1 g
Natrium
63.2 mg
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