Geräte und Zubehör
Paashaas apero-hapjes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
18 stuks
Zutaten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1.7 g
Kalorien
320 kJ /
77 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Cheesecake likeur
10 Min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Vanilleroomijs
12 Std.