Geräte und Zubehör
Paashaas apero-hapjes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
18 stuks
Zutaten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1.7 g
Kalorien
320 kJ /
77 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Lemon curd
20 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Mayonaise
5 Min