Geräte und Zubehör
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Dough
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
olive oil plus extra to grease30 g
-
water120 g
-
salt¼ tsp
Topping and assembly
-
white onion cut into halves200 g
-
red onion cut into halves200 g
-
sour cream150 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh chives chopped30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
405 mg
Protein
8.6 g
Kalorien
1712.7 kJ /
409.3 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Challah
2 Std.
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
Crème anglaise
15 Min