Chile con queso cob loaf
TM31 TM5 TM6

Chile con queso cob loaf

5.0 (15 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 cob loaf (20 cm)
  • 200 g mature cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp cornflour
  • 40 g pickled jalapeño chillies (see Tips)
  • 4 spring onions/green onions, white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve
  • ¾ tsp Mexican chilli powder (see Tips)
  • ¾ tsp ground cumin
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 180 g cream cheese
  • 200 g sour cream
  • vegetable crudités, of choice, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1615.1 kJ / 386 kcal
Protein
14.7 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Fett
16.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Ballaststoff
4 g
Natrium
666.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte