Geräte und Zubehör
Egg Pudding With Passion Fruit
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Syrup
-
caster sugar400 g
-
water200 g
Passion fruit pudding
-
caster sugar80 g
-
egg yolks (approx. 210 g)12 g
-
water800 g
-
passion fruit pulp only1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.1 g
Kalorien
707 kJ /
169 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blueberry Jam
Keine Bewertungen
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Keine Bewertungen
Lemon glaze madeleines
24 Std. 30 Min
Tempered Chocolate
40 Min
Brown Rice Milk
10 Min
Chocolate nougat bars
2 Std. 30 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Baked beans
20 Min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 Std. 10 Min
Naan Breads with Cauliflower, Feta and Matcha Tahini
1 Std. 20 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Salted Caramel Ice Cream
30 Min