Geräte und Zubehör
Gingerbread ice cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 10 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
caster sugar40 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
egg yolks6
-
ground ginger1 tbsp
-
mixed spice2 tsp
-
salt (optional)1 pinch
-
gingernut biscuits (see Tips)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
150.2 mg
Protein
7.6 g
Kalorien
2091.4 kJ /
498 kcal
Fett
33.7 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
19.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Treats
33 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Profiteroles
2 Std.
Spiced chocolate doughnuts
45 Min
White chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min
Thai red chicken curry
30 Min