Geräte und Zubehör
Turkse gekruide lamshapjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
18 stuks
Zutaten
-
teentjes knoflook3
-
rode uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie10 g
-
lamsgehakt laag v.g. (5-10%), in stukken500 g
-
tomatenpuree2 el
-
granaatappelsiroop2 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen komijn1 ½ tl
-
gemalen koriander1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken naar eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
verse peterselie enkel de bladeren, grof gehakt6 takjes
-
filodeeg6 vellen
-
boter gesmolten3 el
-
sesamzaad2 el
-
volle yoghurt300 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
189 mg
Protein
8 g
Kalorien
616 kJ /
147 kcal
Fett
7 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Papaya'péro
30 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Pulled Pork
Keine Bewertungen