Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g ulei de măsline
- 500 g ceapă roșie, tăiată în sferturi
- 10 căței de usturoi negru, tocați grosier
- 200 g zahăr brun închis
- 1 linguriță fulgi de sare neagră (vezi recomandări)
- 200 g oțet balsamic
- Nährwerte
- pro 20 grame
- Kalorien
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Kohlenhydrate
- 356.1 g
- Fett
- 21.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 13.5 g
- Natrium
- 1303.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ceapă tocată
5min
Mei cu pudră de curry și pui
35min
Carne tocată
35min
Sos de legume pentru paste
40min
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Keine Bewertungen
Frittata cu chorizo (de luat la pachet)
40min
Budincă de orez
55min
Fougasse
2h
Salată cu bacon, pepene și dressing de iaurt
20min
Paste Orzo cu lămâie
40min
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2h 40min
Supă de pește pescar și crevete
1h