Kompatible Versionen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Courgette en tonijn terrine
- 80 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 280 g tonijn, uit blik (natuur)
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes verse munt
- 800 g courgettes, in dunne plakjes
- 20 g olijfolie
- 3 eieren
- 50 g paneermeel
- 2 snuifjes gemengde peperkorrels
- 800 g water
De tomatensaus
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 10 g verse basilicum
- 500 g tomaten, in achtsten
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes gemalen witte peper
Tagliatelle van paprika en geit
- 120 g uien, gehalveerd
- 10 g olijfolie
- 1230 g water
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemengde peperkorrels
- 2 takjes verse koriander
- 300 g gele paprika, in repen
- 300 g rode paprika, in repen
- 1 kubus groentenbouillon
- 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 1 tl zout
- 200 g geitenkaas, in schijfjes (2 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3990.3 kJ / 951.5 kcal
- Protein
- 56.3 g
- Kohlenhydrate
- 86 g
- Fett
- 39.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16 g
- Ballaststoff
- 13.3 g
- Natrium
- 2668.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Ovenburger
1h 45 min
Italiaanse brunch
1h 30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Bibimbap burrito
45 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Vissticks met tomatensaus
50 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30 min