Geräte und Zubehör
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
861.9 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Pasta met crème van pistache
30 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min