Geräte und Zubehör
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
10 stuks
Zutaten
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
110.5 mg
Protein
5 g
Kalorien
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Rijstsalade
1 Std.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Rijst met groentemix
55 Min
Fruitnectar
10 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min