Geräte und Zubehör
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
362.7 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
1095.7 kJ /
261 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Paastuin
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Courgetteomelet
40 Min
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Cheesecake
1 Std. 30 Min