Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 cepe galbene, tăiate în jumătăți
- 1 cățel de usturoi
- 20 g ulei vegetal
- ½ linguriță piper negru măcinat, plus pentru asezonare
- 1 linguriță sare, plus pentru asezonare
- 800 g carne de porc fără os, medalioane (3 cm grosime)
- 150 g coniac
- 2 lingurițe piper verde, murat, scurs
- 600 g apă
- 2 lingurițe concentrat pastă la alegere
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 linguriță boia de ardei, dulce
- 35 g amidon de porumb
- 5 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 250 g ciuperci champignon, proaspete
- 1 legătură cepșoară, feliată fin
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Kohlenhydrate
- 8.8 g
- Fett
- 27 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13.5 g
- Ballaststoff
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cotlet de porc sous-vide
2h
Pâine neagră de secară
Ninguna valoración
Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”
50 phút
Cremă de lămâie cu biscuiți
2h 30 phút
Înghețată cu caramel
Ninguna valoración
Tocăniță de miel și fasole verde
Ninguna valoración
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1sa 35 dk
Sos Bordelaise
55 Min
Supă thai cu crevete, Mere cu mirodenii
1 Std. 15 Min
Gem de smochine și caise
40 Min
Gem de ananas cu ghimbir
40 Min
Supă de pui
25 Min