Geräte und Zubehör
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
346.7 kJ /
82.9 kcal
Fett
1.8 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Halloween pompoentaart
4 Std.
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min