Geräte und Zubehör
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
346.7 kJ /
82.9 kcal
Fett
1.8 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Guacamole
5 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen