Geräte und Zubehör
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
10 stuks
Zutaten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
587.8 kJ /
140.5 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Amandelpap
10 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.
Speculoospasta
10 Min