Geräte und Zubehör
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 50 Min
4 porties
Zutaten
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
494.3 mg
Protein
14.3 g
Kalorien
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoff
10.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
75.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch box
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Toffees
2 Std.
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Noten bolognese
35 Min