Geräte und Zubehör
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
434.9 mg
Protein
28 g
Kalorien
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoff
15.1 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
79.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch box
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Drie soorten melk cake
2 Std.
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Roggebroodjes
12 Std.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min