Kompatible Versionen
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1610 kJ / 385 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 7.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.8 g
- Ballaststoff
- 17.3 g
- Natrium
- 199.8 mg
Alternative Rezepte
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Apricot Chicken
35 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Chicken laksa
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min