Geräte und Zubehör
Cranberry Chutney
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
500 g
Zutaten
-
sugar130 g
-
orange thin peelings of skin and juice (approx. 40 g)½
-
ground cinnamon½ tsp
-
cloves to taste1 - 2
-
black peppercorns to taste1 - 2
-
star anise small1
-
ground nutmeg1 pinch
-
red onions quartered130 g
-
dried cranberries250 g
-
red wine50 g
-
red wine vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 30 g
Natrium
1.6 mg
Protein
0.1 g
Kalorien
357 kJ /
85.3 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiced Nuts with Cranberries
30 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Irish Soda Bread
45 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Mincemeat
15 Min