Rostad porchetta med päron och lök

Rostad porchetta med päron och lök

Keine Bewertungen
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 12 Std.
16 portioner

Zutaten

  • olivolja plus extra att ringla över
    10 g
  • färsk persilja endast blad
    5 g
  • färsk gräslök grovt hackad
    5 g
  • färsk salvia endast blad
    5 g
  • färsk timjan endast blad
    5 g
  • färsk rosmarin endast blad
    5 g
  • senap
    1 matsked
  • vitlöksklyftor
    3
  • torkade fänkålsfrön
    1 tesked
  • rödlök delad i fjärdedelar
    200 g
  • sidfläsk
    2000 g
  • havssalt plus extra att strö över
    2 teskedar
  • malen svartpeppar
    2 ½ teskedar
  • fänkålshuvuden delad i fjärdedelar
    2

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 303.7 mg
Protein 12.9 g
Kalorien 2963.8 kJ / 708.4 kcal
Fett 67.3 g
Ballaststoff 3.7 g
Gesättigte Fettsäuren 24.4 g
Kohlenhydrate 13.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen