Geräte und Zubehör
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 stuks
Zutaten
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
190.6 mg
Protein
15.7 g
Kalorien
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Fett
77 g
Ballaststoff
7.2 g
Gesättigte Fettsäuren
34.9 g
Kohlenhydrate
90.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Gazellehoorns
1 Std.
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Chocolade toffee cake
2 Std.
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Marmercake
2 Std.
Appel en citroen krans
50 Min