Geräte und Zubehör
Herbes de Provence
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
45 g
Zutaten
-
dried thyme20 g
-
dried rosemary2 Tbsp
-
dried basildried oregano4 Tbsp
-
dried fennel seeds1 Tbsp
-
dried tarragon1 Tbsp
-
dried mint (optional)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 5 g
Natrium
2.5 mg
Protein
0.6 g
Kalorien
71.2 kJ /
17 kcal
Fett
0.5 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
3.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and Mushroom Rice
55min
Boiled Long Pasta
20min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Pollock in Champagne Sauce
Nessuna valutazione
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Boiled Pasta
20min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2h
Tomato and Bacon Spaghetti
35min