Geräte und Zubehör
Orange and Pear Pavlova
Zubereitung 35 Min
Gesamt 5 Std.
8 portions
Zutaten
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
61 mg
Protein
4 g
Kalorien
1484 kJ /
355 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Thai Red Curry Paste
10 Min
Anchovy Breadcrumbs
5 Min
Eastern European Brunch
1 Std. 30 Min
Crocodile Cupcake Cake
2 Std.
Raspberry Cheesecake
3 Std. 25 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min