Geräte und Zubehör
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 pieces
Zutaten
Caramel Sauce
-
unsalted butter diced35 g
-
dark brown sugar65 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Cupcakes
-
pears firm, peeled, cored, cut in pieces250 g
-
unsalted butter diced100 g
-
soft dark brown sugar100 g
-
medium eggs2
-
self-raising flour300 g
-
milk250 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon (optional)2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Caramel Buttercream
-
sugar150 g
-
unsalted butter diced75 g
Assembly
-
mini salted pretzels broken in 2, for decorating12
-
coloured chocolate sweets red12
-
edible cake decorations (eyes)24
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
483.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1845.1 kJ /
441 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas with Kids
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Orange Biscuits
1 Std.
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 Min
Chocolate Carrot Muffins
40 Min
Pineapple Vanilla Ice Lollies
6 Std. 20 Min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 Min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 Min
Mini Egg Cupcakes
1 Std.
Melting Snowman Biscuits
3 Std.
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Banana and Oat Muffins
35 Min