Geräte und Zubehör
Cashew brood wentelteefjes
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
Cashew brood
-
rauwe cashewnoten130 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
ahornsiroop45 g
-
ciderazijn3 tl
-
amandelmelk50 g
-
kokosnoot bloem30 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
gemalen kardemom¼ tl
Wentelteefjes
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
amandelmelk80 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
kokosolie plus 1 theelepel om te bakken en extra om in te vetten1 eetlepel
-
gemalen kaneel½ tl
-
ahornsiroop (optional)1 el
-
kardemom, gemalen¼ tl
-
pecannoten100 g
-
ahornsiroop (optional) om te besprenkelen
-
bananen in plakjes gesneden, om op te dienen1 - 2
-
kokosyoghurt om op te dienen200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
24.68 g
Kalorien
3603 kJ /
857 kcal
Fett
64.43 g
Ballaststoff
6.367 g
Kohlenhydrate
45.31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Familie en vrienden
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen