Geräte und Zubehör
Mexican corn salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
521.3 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Garlic and sage mash
30 Min
Zhoug (Diabetes)
10 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min