Geräte und Zubehör
Chocolate miso eclairs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
316 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meringues
5 Std.
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 Std. 10 Min
Tempered chocolate
40 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Chocolate sauce
20 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Pavlova
6 Std.