Geräte und Zubehör
Lamington swiss roll
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
caster sugar120 g
-
eggs room temperature5
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour120 g
Chocolate icing
-
pure icing sugar220 g
-
cocoa powder20 g
-
milk100 g
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
desiccated coconut120 g
-
jam of choice6 - 8 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
244.4 mg
Protein
7.4 g
Kalorien
2114.2 kJ /
505.3 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
15.6 g
Kohlenhydrate
71.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ginger fluff
50 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Better banana cake
45 Min