Geräte und Zubehör
Pani popo (Samoan coconut buns)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
15 portions
Zutaten
Glaze
-
white sugar50 g
-
water35 g
Buns
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
water250 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour600 g
-
sea salt1 tsp
-
plain flour to dust
Coconut sauce
-
coconut cream270 g
-
water300 g
-
sugar50 g
-
cornflour10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
134.2 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
1060.7 kJ /
253.5 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kiwi creations from New Zealand
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sub rolls
2 Std.
Melting moments with lemon cream
45 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Mini triple layer bundts
35 Min
Fry bread
35 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Better banana cake
45 Min