Geräte und Zubehör
Barbecued pork ribs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 28 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
water1500 g
-
pork ribs cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)2000 g
-
garlic cloves2
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
beer of choice120 g
-
pure maple syrup110 g
-
apple cider vinegar60 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
smoked salt (see Tips)1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2296.1 mg
Protein
79.5 g
Kalorien
7169.7 kJ /
1713.6 kcal
Fett
118.6 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
37.6 g
Kohlenhydrate
75.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Oven
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fresh jalapeño dip
5 Min
Lemonade
5 Min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Keine Bewertungen
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Number Cake
2 Std.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Strawberry margarita
5 Min