Kompatible Versionen
Pizza cu făină de alac, nectarine și șuncă, cu glazură de oțet balsamic
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Aluat
- 220 g apă
-
2
lingurițe drojdie uscată
oder 20 g drojdie proaspătă, fărâmițată - 200 g făină de alac
- 200 g făină de pâine, plus pentru presărat
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 1 linguriță sare de mare
Reducția de oțet balsamic
- 250 g oțet balsamic
- 25 g zahăr
Topping
- 4 linguri pesto cu ardei copți
- 250 g mozzarella, feliată
- 6 felii șuncă de Parma, rupte în bucăți mari (aprox. 80 g)
- 2 nectarine, feliate în câte 8 segmente
- 4 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 50 g rucola
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Kohlenhydrate
- 90.6 g
- Fett
- 26.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Milkshake cu mango
Keine Bewertungen
Milkshake Cheesecake de căpșune
Keine Bewertungen
Jeleu de chilli și mere
Keine Bewertungen
Pâine paleo
55 Min
Spaghetti Vongole
Keine Bewertungen
Rugalach
1 Std. 55 Min
Piñarita
5min
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Smalec (rillettes de porc)
Keine Bewertungen
Tortilla Spaniolă
45min
Paste Orzo cu lămâie
40min
Ciocolată caldă pe băț
1 Std. 20 Min