Geräte und Zubehör
Potatisbullar med spenat
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
10 stycken
Zutaten
-
fast potatis skalad, i bitar (2-3 cm)500 g
-
lök i halvor170 g
-
ägg2
-
havregryn, fina30 g
-
salt1 ½ tesked
-
malen muskot2 nypor
-
vitlöksklyfta1
-
fryst bladspenat upptinad, avrunnen (ca 350 g efter tömning)450 g
-
malen peppar3 nypor
-
olja30 g
-
klarnat smör3 matskedar
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bit
Natrium
574.9 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
587.8 kJ /
140.5 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Köket
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stjärnpizza
Keine Bewertungen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Gratinerad pilgrimsmussla
Keine Bewertungen
Kexgran med topping
Keine Bewertungen
Fyllda ägg
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Nötig Quinoasallad
Keine Bewertungen
Snabb Regnbågssallad
10 Min
Vårig grapefruktsallad
30 Min
Fänkålssallad
Keine Bewertungen
Citrongräs- och biffsallad
Keine Bewertungen
Sushimunkar
Keine Bewertungen