Geräte und Zubehör
Pastrami
Zubereitung 15 Min
Gesamt 22 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
corned beef (approx. 3.5 lbs)1 package
-
water divided, plus extra to cover and soak44 oz
-
kosher salt1 ½ oz
-
whole black peppercorns1 oz
-
coriander seed½ oz
-
mustard seed½ oz
-
light brown sugar½ oz
-
dehydrated garlic½ oz
-
dried minced onions½ oz
-
paprika1 tbsp
-
liquid smoke2 oz
-
water if necessary to restore liquid in pan16 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2912.9 mg
Protein
49 g
Kalorien
3292 kJ /
786.8 kcal
Fett
60.4 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
New York Road Trip
18 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Dubai pistachio macarons
2 Std.
Pistachio 'crème brûlée'
3 Std. 20 Min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 Std.
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Homemade Sour Cream
16 Std. 30 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Cholent
4 Std. 50 Min
Lemon Feta Dressing
5 Min
Lemon Curd
20 Min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min