Geräte und Zubehör
Umami Paste
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
17 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
88.4 mg
Protein
2 g
Kalorien
438.6 kJ /
104.8 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 Std. 35 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Tiramisu maritozzi
11 Std.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Pinsa
29 Std.
Vegan Pavlova
2 Std. 45 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Veal fillet with mirabelle plums
1 Std. 50 Min
Turkey roulades with minted pea mash
35 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min