Geräte und Zubehör
French vanilla canelé
Zubereitung 10 Min
Gesamt 49 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
milk400 g
-
salted butter plus extra melted to brush40 g
-
vanilla pod split lengthways and seeds scraped1
-
dark rum30 g
-
caster sugar180 g
-
plain flour80 g
-
egg1
-
egg yolks2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
45.4 mg
Protein
2.7 g
Kalorien
616.2 kJ /
147.3 kcal
Fett
4.9 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Black sesame cream soup
15 Min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.
Tomato Focaccia
3 Std.
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.
Pan-fried pork buns
2 Std.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min