Geräte und Zubehör
Rose syrup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
35 portions
Zutaten
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
0 g
Kalorien
215.5 kJ /
51.3 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
12.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Essentials
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate sauce
20min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Tom Yum Paste
45min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h