Geräte und Zubehör
Rose syrup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
35 portions
Zutaten
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
0 g
Kalorien
215.5 kJ /
51.3 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
12.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Essentials
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Nyonya Spice Paste
15 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Peanut chutney
10 Min
Lemon rasam
40 Min
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Cheat's Sriracha sauce
168 Std. 30 Min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 Min