Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Kohlenhydrate
- 4.3 g
- Fett
- 7.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.3 g
- Ballaststoff
- 2.1 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Beef and coconut soup
30min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Wonton soup
1h
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Braised Yee Mee
30min
Lemon Chicken
25 min