Geräte und Zubehör
Bananas with spiced caramel sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Spiced caramel sauce
-
water1090 g
-
white sugar300 g
-
lemon juice1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
nutmeg3 pinches
-
cardamom pod crushed5
-
natural vanilla extract½ tsp
-
star anise1
-
white vinegar1 tbsp
Bananas
-
bananas (small) or 6 medium bananas12
-
salted butter cut into pieces1 - 2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.7 mg
Protein
4 g
Kalorien
2693.8 kJ /
643.8 kcal
Fett
5.5 g
Ballaststoff
9.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
155.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
Keine Bewertungen
Singapore Chilli Crab
50 Min
Amarula coffee
10 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 Min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Fruit "splice" bombs
24 Std.
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min