Geräte und Zubehör
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
long grain rice or jasmine rice180 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast sliced into strips150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water1500 g
-
sesame oil5 tsp
-
Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)2
-
fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large8 - 12
-
spring onion/green onion sliced, to garnish1
-
fried shallots to garnish2 tbsp
-
red chilli oil to drizzle (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
896.8 mg
Protein
17.5 g
Kalorien
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
39.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Vegetarian Beehoon
25 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Steamed Siew Mai
5 Std.
KL Hokkien Noodles
35 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min
All-in-one chicken congee
35 Min