Geräte und Zubehör
Soto Betawi (Beef coconut soup)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
3 portions
Zutaten
-
beef chuck steak cut in pieces (3 cm)500 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
white cardamom pods2
-
lemongrass bruised60 g
-
makrut lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
Beef stock paste1 tsp
-
sea salt adjust to taste10 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
water1200 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
full cream milk100 g
-
coconut milk100 g
-
tomatoes cut in cubes (2 cm), to serve2
-
ketjap manis to serve30 g
-
limau (limes), juice only, to serve2
-
emping cracker (melinjo cracker) to serve30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2196 mg
Protein
43.5 g
Kalorien
2255.8 kJ /
539.1 kcal
Fett
23.4 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
38.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indonesian
13 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Madurese chicken satay
1h 30min
Indonesian white spice paste
35min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Balado Eggplant
50min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Baked Sushi
1h 15min