Geräte und Zubehör
Lemon Garlic Salmon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1675.5 mg
Protein
33.5 g
Kalorien
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
5.9 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Waldorf Salad
15 Min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min