Geräte und Zubehör
Potato Buns
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
24 pieces
Zutaten
Potato buns
-
Russet potatoes cut in cubes (1 cm)200 g
-
water70 g
-
fresh milk room temperature120 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar70 g
-
egg1
-
high protein flour450 g
-
40 g olive oil, plus extra for greasingbutter softened, plus extra for greasing40 g
-
salt¼ tsp
Custard cream
-
fresh milk300 g
-
butter10 g
-
vanilla extract½ tsp
-
plain flour10 g
-
cornflour (starch)15 g
-
sugar75 g
-
egg yolks3
-
custard powder instant2 tsp
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
3 g
Kalorien
434 kJ /
104 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Sweet Pastries
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 5 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Killer Toast
2 Std.
Soft Sweet Buns
1 Std. 10 Min