Geräte und Zubehör
Potato Buns
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
24 pieces
Zutaten
Potato buns
-
Russet potatoes cut in cubes (1 cm)200 g
-
water70 g
-
fresh milk room temperature120 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar70 g
-
egg1
-
high protein flour450 g
-
40 g olive oil, plus extra for greasingbutter softened, plus extra for greasing40 g
-
salt¼ tsp
Custard cream
-
fresh milk300 g
-
butter10 g
-
vanilla extract½ tsp
-
plain flour10 g
-
cornflour (starch)15 g
-
sugar75 g
-
egg yolks3
-
custard powder instant2 tsp
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
3 g
Kalorien
434 kJ /
104 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Sweet Pastries
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Sambal Belacan
10 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Killer Toast
2 Std.
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Butter Cake
1 Std.
Soft Sweet Buns
1 Std. 10 Min