
Geräte und Zubehör
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves20 g
-
fresh green chillies deseeded2
-
fresh ginger cut in cubes2 cm
-
olive oil50 g
-
ground coriander1 ½ heaped tsp
-
ground cumin1 ½ heaped tsp
-
ground fennel½ heaped tsp
-
ground turmeric¼ heaped tsp
-
garam masala½ heaped tsp
-
mung beans (dhall) soaked overnight and drained150 g
-
tomatoes cut in quarters200 g
-
water350 g
-
carrots cut in slices (1 cm)100 g
-
onions (approx. 1 onion), cut in slices80 g
-
coconut milk50 g
-
salt adjust to taste2 heaped tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
264 kcal /
1104 kJ
Protein
7 g
Fett
15 g
Kohlenhydrate
27 g
Ballaststoff
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Let's Go Mamak
12 Rezepte
International
International