Mediterranean seafood rice with chorizo

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.8 19 Bewertungen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions

Zutaten

  • fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
    400 g
  • onions cut in halves
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
  • mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • spicy chorizo cut in thin slices
    50 g
  • canned whole tomatoes including juice, roughly chopped
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron threads (0.1 g)
    2 pinches
  • water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)
    350 g
  • raw prawns, peeled
    50 g
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 377 kcal / 1593 kJ
Protein 17 g
Fett 11 g
Kohlenhydrate 51 g
Ballaststoff 3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen