Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Kohlenhydrate
- 58.8 g
- Fett
- 20.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.9 g
- Ballaststoff
- 14.9 g
- Natrium
- 2528.8 mg
Alternative Rezepte
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29u. 45min
Savoury potato bundt
1j 55 menit
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Sago plum pudding
28h 15min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.