Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
oder 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Kohlenhydrate
- 5 g
- Fett
- 16 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Ballaststoff
- 0.2 g
- Natrium
- 169 mg
Alternative Rezepte
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Cod with citrus butter
50min
Scallops with pea purée
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min