Geräte und Zubehör
Sicilian Rice Balls (Arancini)
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 3 Std. 5 Min
18 pieces
Zutaten
Rice
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
unsalted butter diced25 g
-
Parmesan cheese, grated (see tip)80 g
-
medium egg1
-
saffron powder1 pinch
Ragù Sauce
-
onion quartered40 g
-
olive oil30 g
-
beef mince broken in pieces100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh mushrooms sliced30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
frozen green peas70 g
Rice Balls
-
medium eggs beaten2
-
mozzarella drained, cut in 18 pieces300 g
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
oil (e.g. sunflower, vegetable), for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
10.3 g
Kalorien
979.8 kJ /
234.2 kcal
Fett
10.2 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tap.cook.eat
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Speculoos
3 Std.
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Three Cheese Pasta Shells
40 Min
Arancini
2 Std. 10 Min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min