Geräte und Zubehör
Steamed wholemeal bread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
20 slices
Zutaten
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (optional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
4 g
Kalorien
409 kJ /
98 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
2.1 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Shanghai Mooncake
Keine Bewertungen
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 Std. 50 Min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Vegan Burger
5 Std.
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Marble cake
2 Std. 10 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Apple cake
1 Std.
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min