Geräte und Zubehör
Steamed wholemeal bread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
20 slices
Zutaten
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (optional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
4 g
Kalorien
409 kJ /
98 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
2.1 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Coconut Milk Yogurt
13 Std.
Steamed Whole Grain Bread
3 Std. 25 Min
3Q Soft Bread
3 Std. 25 Min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Grain Bread with Cashew Butter
55 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
German Bread
4 Std. 15 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.
Walnut Bread
2 Std. 45 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min