Geräte und Zubehör
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (optional) for garnishing
-
hoi sin sauce (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
997.8 mg
Protein
22.2 g
Kalorien
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Ravioli Broth with Beef
30 min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Soy Milk and Steamed Buns
1 godz. 30 min
Mussels Mariniere
25 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min