Geräte und Zubehör
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (optional) for garnishing
-
hoi sin sauce (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
997.8 mg
Protein
22.2 g
Kalorien
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Incan Hot Chocolate
40 Min
Seafood Kimchi Udon Soup
Keine Bewertungen
Gula Melaka Kaya
35 Min
Mapo tofu
30 Min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 Std. 45 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Keine Bewertungen
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Spanish Seafood Rice
1 Std. 25 Min
Onsen Eggs
50 Min